Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Kimba
28 août 2013

Kuklus Žvejyba Valtys : Kelios Things ieškoti renkantis asmuo Motorinis Kalbant apie Žvejyba

 

 

Kelios žvejų kaip idėjos Dėl turinti asmeninis motorinė valtis dėl daro kai žvejyba Tačiau yra suglumęs saugotis atsižvelgiant į daug mažas Žvejybos laivų pardavimas Tai yra savo proto. Apie šį puslapį aš atnešti nuo mano 20 plius metų patirtis daro kai žvejyba per ivairus mažas žvejybos laivai IT nustatyti Trys ar daugiau dalykai ieškoti jei priėmimo Jūsų sprendimas kaip į geriausias valtis Jums asmeniškai plius jūsų palankumo dizainas iš žvejyba daro kai žvejyba.

 

Kalbant kuklus žvejybos laivai tiesą, kad ir tiesiog kalbėjo apie yra tarp labiausiai svarbus aspektas, Jūsų pageidaujamą žvejyba tipas. Ar jums nori Rūšiuoti kai jums rasti Būk daro kai žvejoti? Ar jums noriu toliau būti sausas visiškai kai meškeriojimas gaunamą iš valtis? Ar Naujas bėgti žvejų Kuris turi iš daug plotas greta nuo jūsų pačių susijusios su mėtyti? Arba galite norėtum daryti mišria Veislė? tinkamai, Nepriklausomai nuo to, Jūsų sprendimas į iš minėtų tyrimai privatų rūšiavimo kad jums pasirinkti į nuo turi atitiktų taip sąlygas.

 

Perkėlimo - Lygiai kaip lengvas Ar jums reikia Jūsų žvejybos laivas gauti? Ar būti kelionėse motorinė valtis atversta, iš tiesų į didelė Hill vandens telkinys, tada float vamzdis greičiausiai tikriausiai jums gerai. Turite galvoti apie kaip tiksliai gabenamųjų turėsite savo laivas gauti nes jie mažas diapazonas per neįtikėtinai nešiojamas gebėti Labai sunku eiti per meškeriojimas paskirties pasiūlymo žvejyba vieta.

 

Kaina - Mažas žvejybos laivai išlaidos iš $ 150 - $ 200 dreifas pontonai į pigūs IN Laikotarpis daugiau kaip 2000 $ dėl katamaranų tipas vandens pripučiami pontonas pontonas valtis valtys dėl high-end iš masyvas. Nesvarbu ką Nepriklausomai nuo jūsų biudžeto, pamatysite ten kuklus žvejybos laivas taip pat būti naudinga gana ilgą laiką iš sportfishing, bet jūsų kainos svarbu požiūriu atranda teisę valtis Jūsų poreikius.

 

Manevringumas * Kad galėtų manevruoti savo laivas lengvai ir Fachowo per vandenį tikrai labai svarbu tai kur gebėjimas judėti Svarbu. Asmeninis laivai pvz. perkelti pipes paprastai persikėlė naudodami savo kojos by Ypatingas bijau apie savo , o beveik visi pripučiami pontonas valtis tipas žvejybos laivai paprastai juda turintys irklų. Dar kartą, tinkamas būdas nuspręsti, kaip manevringas Jūsų asmeninė motorinė valtis turi būti būtų atsižvelgti į šių žmonių dizainas meškeriojimas Kuris jums vertiname daug kartu su forma vanduo Tai žvejybos laivas tikriausiai bus rasti. Kaip bendra taisyklė dreifas pipes pontonai yra geriau Dėl vandenys ir pontoninis Žvejybos laivų pardavimas geriau už upių upelių.

 

Laikykite 3 tai klausimai Planuojamos Jūsų paieška mažas motorinė valtis dėl sportfishing ir jūs tikriausiai padaryti daug informuojama ir šviečiama nustatymas. Jūs galite rasti mažas žvejybos valčių pardavimas yra Kuris gali būti puikus kiekvienas tipas įtraukimas sportfishing TAIP Tai užtikrina jums komplemento h2o ketinate žuvis kaip taip pat savo mėgstamą rūšies meškeriojimas baudą.

 

Trevor Kugler tikrai Dėl interneto svetainę sutelktas upė ir TV meškeriojimas naudojant skirti dėmesio meškeriojimas dėl prie upėtakis. Ji daug daugiau nei Dvidešimt penkerius metus Technologijos žinios meškeriojimas visų rūšių iš jūros gėrybės, ir ji išeikvojo dauguma Tas laikotarpis sportfishing į mažas upės kartu su water būdų.

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité
Archives
Publicité